Woensdag 24 mei tekenden directeur Wesley Tiemessen en voorzitter Carel Tijssen de contractverlenging voor de jaren 2023, 2024 en 2025.

Autoschade Tiemessen Vaassen is al sinds 2007 trouwe hoofdsponsor van het Vaassens Fanfare Corps. Door de jaren heen is er tussen het bedrijf en de muziekvereniging een warme band ontstaan. Zo ook met de slagwerkgroep van het VFC, welke wekelijks repeteert bij Autoschade Tiemessen Vaassen.

Het VFC is bijzonder trots en dankbaar met de verlenging van de hoofdsponsorovereenkomst tussen Autoschadebedrijf Tiemessen Vaassen BV en het Vaassens Fanfare Corps. Door deze jarenlange sponsoring kan het VFC een goede muziekopleiding aanbieden aan de jeugdleden en kunnen zij tevens nieuwe instrumenten aanschaffen.

Is uw interesse gewekt om ook sponsor te worden van het Vaassens Fanfare Corps? Hiervoor zijn meerdere mogelijkheden, zoals onder andere de Club van 100. Meer informatie kunt u vinden op de website www.vaassensfanfarecorps.nl of kunt u opvragen via info@vaassensfanfarecorps.nl.