Familiedag Vaassens Fanfare Corps groot succes 

Epe – De eerste editie van de familiedag van het Vaassens Fanfare Corps, gehouden op zaterdag 8 juni bij De Vosselhoeve in Epe, was een groot succes. De leden en hun families kwamen samen voor een dag vol plezier. 

De dag begon rustig met een kop koffie of thee en een heerlijke plak cake, wat meteen zorgde voor een gezellige sfeer. Vervolgens verdeelden de deelnemers zich in verschillende teams om de strijd aan te gaan met een potje boerengolf. Het fanatisme en het gelach zorgden voor een hoop hilariteit en verbondenheid onder de leden. 

Na de sportieve inspanningen was het tijd voor ontspanning. Onder het genot van een drankje werd er volop gekletst en geborreld. De zon liet zich van haar beste kant zien, wat de sfeer nog extra ten goede kwam. 

Een bijzonder moment tijdens de familiedag was de huldiging van vier ereleden van het Vaassens Fanfare Corps. Ineke van Bussel, Henk van Bussel, Wilbert van de Schepop en Marijo Mulder werden in het zonnetje gezet voor hun jarenlange tomeloze inzet voor de vereniging. Zij ontvingen allen een oorkonde en een bokaal als blijk van waardering. Helaas konden twee van de zes ereleden, die ook gehuldigd zouden worden, niet aanwezig zijn. Uiteraard worden zij op een later moment alsnog gehuldigd.  

De dag werd afgesloten met een heerlijke barbecue.  

De eerste familiedag van het Vaassens Fanfare Corps was zonder twijfel een groot succes en heeft de onderlinge band tussen de leden verder versterkt. Het bestuur kijkt dan ook met tevredenheid terug op deze dag en hoopt dat dit het begin is van een mooie traditie. 

Met dank aan de organisatie die deze dag mogelijk heeft gemaakt, kijkt de vereniging nu al uit naar de volgende editie. 

Op de foto v.l.n.r.
Henk van Bussel, Ineke van Bussel, Marijo Mulder, Wilbert van de Schepop